Neticēsiet, bet traipi pazūd acu priekšā. Dalos ar pašu vienkāršāko virtuves dvieļu tīrīšanas veidu, par kuru gandrīz neviens nezina

Uz virtuves dvieļiem bieži parādās ļoti sarežģīti traipi. Parasta tīrīšana nepalīdz tikt ar to galā. Tāpēc nākas vai nu tīrīt traipus ar kādu daudz spēcīgāku tīrīšanas līdzekli, vai vienkārši izstrādājumu izmest.

Protams, es nekad neizvēlos otro variantu, jo zinu vairākus veidus, kuri palīdz tikt galā ar sarežģītiem ēdiena traipiem uz dvieļiem.

Tagad gribu pastāstīt par jaunu veidu, kurš man patiešām patīk, jo ne reizi vien ar to esmu jau lieliski iztīrījusi virtuves dvieļus.

Sākumā nepieciešams kārtīgi ierīvēt dvieli ar veļas ziepēm. Protams, īpašu uzmanību pievēršam vietām, kur ir traipi.

Bet vienalga rezultāts pēc ziepju izmantošanas nebūt tāds, kāds mums ir vajadzīgs. Tāpēc nepieciešams pāriet pie otrā posma.

Ņemam jebkuru līdzekli, kurš ir paredzēts cepeškrāsns tīrīšanai, un uzklājam to uz traipiem. Pagaidām, kamēr līdzeklis iedarbojas 1 minūti un atkal tīram dvieli ar veļas ziepēm.

Svarīgi. Cepeškrāsns tīrīšanas līdzekli nedrīkst turēt ilgāk par minūti, jo pastāv risks sabojāt audumu.

Pēc tam, kad būsiet iztīrījuši un izskalojuši dvieli, redzēsiet, ka no traipiem nav ne miņas.

Bet vai jūs zinājāt, ka cepeškrāsns tīrīšanas līdzekli var vēl arī izmanot, lai izņem tu traipus no auduma? Kā jums patīk tik ātrs un efektīvs risinājums?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment